Jag testade!

Ja som jag har berättat så funderade jag lite på om jag skulle testa på att spela poker. Som ni förstår av min rubrik så har jag alltså testat! Efter lite mer eftertanke och hjälp av hemsidan så insåg jag att det var en sajt som var den bästa. Jag bestämde mig därför att bli medlem på Bet365 då den var högst på topplistan på båda poker sidorna som jag använt mig av. Så jag blev medlem och testspelade. Det gick inte alls så bra så jag gick tillbaka och läste på om pokerreglerna. Så himla bra att de har lagt så mycket tips på en sida så man kan lära sig. Så jag läste på lite medans barnen kollade på en film och gjorde ett nytt försök. Det gick lite bättre och jag förstod mer, men det var inte direkt något som var särskilt kul. Jag har blivit mer sugen på att spela lite hemma istället faktiskt. Men det får bli en kväll när barnen inte är hemma eller så. Nej så online poker var nog inget för mig direkt, ska nog gå tillbaka till mitt pysslande istället, har redan förberett och ställt fram symaskinen faktiskt.

Om ni minns så har jag nämnt att jag ville göra varsin filt till barnen och har ni kommit fram till vad jag ska göra. Varsitt lapptäcke får det bli. Jag såg en idé på nätet där folk använde gamla tröjor för att göra lapptäcken eller personliga kuddfodral. Ofta var det med artister eller band, eller college tröjor i Amerika, kanske för folk som inte pluggade längre men ville ha ett speciellt minne av sin studietid. Så jag tänkte att det var ett bra sätt att göra varsin personlig filt eller ja täcke till barnen. Jag funderade först på om jag skulle bli inspirerad av idén ovan och ta gamla tröjor som inte passar barnen längre och göra som små bitar av täcket. Jag har inte bestämt mig riktigt än men tror inte att jag kör på det.

Dels finns det inte så mycket kläder att ta av och sen tror jag det blir en mysigare filt om man väljer ut tygen med omsorg. Har blivit väldigt sugen på det faktiskt, att gå ner på stan och välja lite tyger att använda mig av. Jag behöver ju inte så mycket av varje tyg, det som är så smart med lapptäcken, att varje del är en liten bit. Jag måste se till bara så det inte ser så fult ut, utan att det faktiskt passar ihop. Sen tänkte jag ha det som ett litet projekt under årens lopp med. Att kanske lägga till en rad på täcket varje år i takt med att barnen växer. Det säger jag nu i alla fall men sen när man väl ska göra det så kanske jag inte tycker det är lika kul haha. Min första del i detta projektet är att kolla i vår lilla låda med tyger här hemma och välja ut det som passar. Måste ju tänka dubbelt med eftersom jag ska göra två stycken, men helst två olika! Så det får bli kvällens nöje.