Bestämt mig för att måla om

Ja idag när jag drack mitt morgonkaffe så bara kom tanken upp att jag minsann borde måla om huset. Så nu är det mitt nya projekt som jag ska försöka genomföra medans man har två små barn som springer omkring samtidigt. Jag tänkte att det hade varit skönt att få det gjort innan vi kommer in för långt på hösten. Då kommer ju alltid regnet och rusket. Först måste jag välja färg som vi ska byta till i alla fall. Nu är det i en blå färg, men jag tror att jag vill göra huset rött. Har alltid velat bo i ett rött trähus så jag tänker att det är en perfekt idé att få det att hända nu. Det enda som jag är tveksam till är om det bara går att måla över den färgen som redan ligger, eller om man måste måla det vitt först. För isåfall så blir det ju ett lite större projekt och att måla vitt kommer ta tid och sen måla det rött. Nej usch det orkar jag inte vänta på, då får det vara blått ett tag till istället. Jag ska prata med min älskade Martin och se hur det blir. Han brukar nämligen säga nej till alla mina idéer.

Jag måste bara få berätta om hur mycket jag älskar Mauro Scocco, haha nu kan ni ju lista ut när jag är född i alla fall om man tycker om honom :p Jag lyssnar på han på repeat hela tiden, han är ju bara helt fantastisk och sen kollar jag mycket på tv-programmet hos plura eller vad det heter! Där är ju Mauro med och han är ju bara så stilig. Jag tror minsann att Mauro hade fått vara mitt frikort om jag och Martin hade haft något sådant. Jag tror inte Mauro hade sagt nej till mina idéer heller. Nej skämt åsido så känner jag ju inte honom utan gillar bara musiken och man kan ju alltid få fantisera lite. Det är det som är så himla fantastisk med ens fantasi, att man kan hitta på vad som helst med den och vad som helst kan ske. Sen är det ju oftast så att det säkert inte skulle bli samma grej i verkligheten heller. Jag är ju ändå så nöjd med mitt liv med Martin och barnen, så ni får inte tro något annat! Men att fantisera lite ibland skadar inte.

Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket mer på pysselfronten än ljusen som jag tipsade om i mitt förra inlägg. Ljuset jag gjorde då var till Max födelsedag och den är det snart dags för, så jag har mest fokuserat på att planera den. Det är dags för mig att baka lite kakor, bullar och tårta till kalaset när hela släkten kommer ut hit till vårt lilla hus. Jag vet inte vad vi ska köpa för födelsedagspresent till honom än, var inne en sväng i stan men tycker att leksaker är så himla dyrt. Vill inte lägga massa pengar på saker som han inte leker med sedan så det gäller att tänka till ordentligt från början så det blir bra!