Mitt nya intresse

Sist så berättade jag att jag hade hittat ett nytt intresse som jag skulle börja testa på. Något som gick att göra både på datorn och hemma. Det är väldigt populärt och går reklamer på tv om det hela tiden och nu efter att ha sökt på lite forum på internet har även jag blivit övertalad att detta är något för mig. Okej, jag vet egentligen inte om jag vill avslöja detta för det känns lite pinsamt. Att inte ha något jobb och sen skaffa mig en sån här hobby.. Men men, jag har ju lovat att säga vad det är så ni kan väl få veta. Okej, det jag har bestämt mig för att börja med är: att spela poker.

Ja jag vet, att spela online är ett träsk som man kan fastna i men tro mig, planen är varken att tjäna några pengar eller spela bort några. Utan bara att lära mig något nytt, hade varit kul att lära sig spela lite så man kan göra det hemma med. Som jag nämnt har jag ingen som helst koll på hur man gör men jag läste på spelapoker.se och där finns massor med tips på hur man gör. Det var när jag sökte runt på internet som jag läste i ett forum om denna sidan. Då man kunde lära sig grunderna så blev jag väldigt nyfiken när jag aldrig hållit på med något sådant innan. I forumet var det en hätsk diskussion om vilka sajter som var bäst på just online poker och jag kände mig väldigt förvirrad ett tag. Men så länkade en kille ut recensionerna av de bästa sidorna. Så där har jag läst lite om olika sajter och sådant. Jag har inte börjat än för jag är fortfarande lite kluven till det, men jag tycker det verkar roligt. Det ändå jobbiga är ju att jag förmodligen inte kommer kunna spela samtidigt som man är med barnen ändå.

Vad tror ni om det? Är det en dålig idé eller ska jag bara köra och testa det? Det är ju inte direkt mitt traditionella stuk av pyssel men det låter ändå kul. Det kommer säkert vara riktigt tråkigt när jag väl testar på det men det vet man aldrig. Annars har det inte hänt så mycket faktiskt, jag Lisa och Max var på en lite lekdejt med deras kompisar Ingrid och Saga igår. Det är en av mina bästa väninnor Jennys barn som dom klickar så bra med. Så himla härligt att Max kan vara med även fast han är kille och att de inte hamnat i den åldern än när de vill vara bara tjejerna själva eller så.

Så himla skönt det kan vara att barnen leker själva i ett rum och man kan ha lite tid tillsammans med en god vän. Vi fikade lite hos Jenny med och hon gör verkligen en utav de godaste latten man kan göra! Jag själv har aldrig lyckats göra en riktigt bra latte hemma men Jennys smakar verkligen som om den vore köpt på Espresso House eller Wayne’s eller någon annan sån kedja! Ja det smakade verkligen underbart.

som jag vanligtvis dricker mitt kaffe