Planerar en härlig fest!

Här i byn så är jag med och planerar en härlig fest för Jens och Martin som fyller år. Vi har försökt få ihop så att alla våra vänner ska kunna vara med och helst utan några barn. Det var ett par år sen sist som vi hade en barnfri fest men nu är alltså planerna i full gång. Jens är Jennys fästman, det glömde jag kanske säga! Ja både Martin och Jens fyller 35 samma vecka så vi tänkte att det här måste vi minsann ta vara på och göra en riktigt rolig fest av.

Till festen så tänkte vi ha ett James Bond tema, sådär lite classy och verkligen gå all in när vi väl har en fest. Så jag kom på världens bästa idé, det vill säga att passa på att spela poker på riktigt då. Jag har beställt lite saker ifrån pokerbutiken.se för att förbereda. Det fanns ett nybörjarpaket som verkade perfekt för detta tillfället. Om ni blev sugna på det så kan ni kolla in paketet här. Det var verkligen en hel del grejer i paketet så jag tror det ska räcka med det. Vi ska börja med att beställa denna för att se om allt är med och om det ser bra ut. Sen kanske vi väljer att köpa in en sån grön duk man kan lägga på ett bord för att få den rätta känslan. Nu när vi har tema och allting så hade det varit kul ifall det verkligen såg bra ut.

Men samtidigt vill man ju inte spendera hur mycket pengar som helst så vi får se. Det lär ju bli en del till mat och dryck med i och med temat vi valt så kan man ju inte direkt ha salta pinnar haha. Har ni några tips på lyxig mat som man kan ha till? Att vi ska ha vodka martini är ju en självklarhet när det är James Bond tema. Ja vad är det han brukar säga ”shaken not stirred” alltså att den ska skakas och inte röras om. Vi tänkte såklart även ha en dresscode. Det var så himla längesen jag klädde upp mig nu så det ska minsann bli riktigt roligt, går mest omkring i mjukiskläder här hemma så att få ta på sig en klänning ska bli kul. För killarna blir det självklart kostym som gäller men vi har inte riktigt bestämt hur det ska vara för tjejerna, om det ska vara krav på långklänning eller byxor. Förmodligen behöver man inte bestämma något sådant med tanke på vår umgängeskrets haha.

Det som är så skönt är i alla fall att det är ett tag tills de fyller år så vi har ett tag på oss att planera allting. Planen är ju att varken Jens eller Martin ska ha så bra koll på temat utan bara dyka upp i kostymer till lokalen. Nämnde jag det förresten? Vi ska vara i en lada och har därför möjligheten att verkligen inreda det riktigt James Bond anda. Lovar att uppdatera er med mer information så fort vi bestämt mer!

En härlig maskin som vi funderar på att hyra in till festen! Vad tycker ni?